Menu Luk

3 tegn på at du skal forbi frisøren

En tommelfingerregel siger at man skal tage til frisøren hver sjette uge, hvis man har kort hår og hver 3 måned, hvis man har skulderlangt eller langt år. Det er dog ikke alle, der retter sig efter det, og ved nogle kan der derfor godt gå lang tid mellem klipningerne. Er du en af dem, der ikke tager til frisør så tit? Så har vi her samlet 3 tegn, som du skal være opmærksom på ved dit hår, som netop fortæller dig, at det er på tide at tage et smut forbi frisøren.

Slidt og brugt hår

Du kan ofte selv se, om du har brug for en klipning, bare ved at se godt efter. Det gælder især dine spidser. Hvis dine spidser f.eks. har hvide dutter for enden af håret eller dine spidser deler sig ude i spidserne, så er det på tide at komme forbi frisøren. Det er nemlig sikre tegn på spaltede spidser, og dem kan du ikke pleje væk, hverken med balsam, hårkur eller -olie. Du har brug for at få klippet spidser, så dit hår endnu engang bliver sundt.

Hårbørsten mærker modstand

Du kan ikke kun se det, hvis dit hår virkelig har brug for en klipning. Du kan også mærke det – især med hårbørsten. Når du børster dit hår, vil der nemlig ikke gå lang tid, før børsten rammer nogle knuder og sidder fast – og hvis det stadig sker umiddelbart efter en omgang med børste, så er det på tide at du får klippet spidserne af. Det er nemlig igen tegn på spaltede spidser, som du ikke kan redde.

Håret ser ikke ud til at vokse

Dit hår vokser altid, men det kan nogle gange godt virke til, at dit hår simpelthen er holdt op med at gro. Sådan er det især, når dit hår er så slidt at slitagen simpelthen æder dine længder op, så du hverken kan se eller mærke at dit hår bliver længere. Du får altså ikke langt hår af at lade være med at gå til frisøren. I stedet bør du sørge for at du får klippet spidser regelmæssigt, så dit hår har de bedste forudsætninger for at blive sundt og dermed langt.

Mangler du en ny frisør, der kan tage sig godt af dit hår? Prøv Tom K, en frisørsalon i Kolding, der har styr på de nyeste trends, de bedste plejeprodukter og meget mere.