Menu Luk

Derfor skal du vælge Ryde Gastronomi til din madordning hos dit firma

Hvis dit firma har mange ansatte, kan det være en smart ide at have en madordning. På den måde kan dine ansatte betale et fast beløb og få en lækker frokost hver dag. Dette sikrer, at dine ansatte har nok energi i løbet af dagen, og det er nemt for alle, da ingen behøver en madpakke. Ryde Gastronomi sørger for at dit firma får lækkert mad hver dag til en god pris. Få serveret mad af professionelle udlærte kokke hver dag og tilfredsstil alle firmaet ansatte med en firma madordning.   

Hjemmelavet mad af professionelle  

Ryde Gastronomi tilbyder et stort udvalg af frokostretter til dit firma, hvor maden er lavet af udlærte kokke. På den måde er maden både lækker og af god kvalitet, da kokkene har styr på, hvad mad er lækrest, og hvilke tilberedninger er bedst. Derfor er det en god ide at tilmelde dit firma til en firma madordning, så I alle kan blive forkælet af den lækre mad, I får serveret.  

Fordelen med sådan en madordning hos dit firma er, at alle ansatte kan samles og spise mad sammen. Dette kan være med til at skabe et bedre fællesskab, da I alle har en undskyldning for at spise sammen. I undgår at sidde for jer selv og spise jeres madpakker ved jeres skrivebord.  

God pris for god mad  

Hvis du vil have en firma madordning i København, koster det blot 55 kr. for frokost per kuvert. Priserne kan dog variere, hvis dit firma ønsker specielle tilkøb. Ryde Gastronomi er meget fleksible, og du kan derfor tilpasse antallet af kuverter løbene, hvis flere af dine ansatte kunne tænke sig en lækker frokost.  

Det er ikke mange steder, at du kan få en velsmagende og varieret frokost til kun 55 kr. Selv hvis dit firma ligger midt i København med mange spisesteder, er det stadig nemmer og billigere med denne firmamadordning. 

Miljøbevidst frokost  

Det er ikke kun maden, som er gennemtænkt. Selve måden Ryde Gastronomi arbejder på, er optimeret og smart. Ryde Gastronomi giver nemlig lokalråvarer førsteret, og vejer deres mad, så madspild undgås mest muligt. Yderligere har de installeret solceller på deres tag, så deres køkken også er mere bæredygtigt.  

Ryde Gastronomi vælger bæredygtige råvarer, når det giver mening, så dit firma kan spise god frokost med god samvittighed. Det er vigtigt for Ryde Gastronomi at minimere deres aftryk på klimaet, og du kan vise den samme morale ved at bruge Ryde Gastronomis madordning hos til firma.   

Dette er inkluderet  i frokostordningen 

Hver dag er der en frokostret med tilbehør, to forskellige salater, hjemmebagt brød og tre slags pålæg med det relevante tilbehør. Derudover er der en osteanretning hver tirsdag og dessert hver torsdag. Så har dine ansatte noget lækkert mad at se frem til i løbet af ugen.  

Yderligere sørger Ryde Gastronomi for, at maden har godt med kulhydrater, fibre og proteiner, så alle der er med i madordningen, kan spise sund og varieret hver dag.