Menu Luk

Fra tapet til maling

Har du et gammelt tapet på væggene? Måske er det et gammelt tapet, der har hængt siden de forrige ejere, og du har bare ikke taget dig sammen til at rive det ned, fordi det er en uoverskuelig opgave? Det er helt forståeligt, og mange står i samme situation som dig. Tapeter har ikke været på siden 90erne, men fordi de er lidt besværlige at tage af og erstatte med maling, så bliver mange hængende.

Tag fat og få hjælp

Denne artikel prøver ikke at motivere dig til at tage dig sammen, og få varmet op under den indre gør-det-selv-mand eller -kvinde. I stedet er forslaget det helt enkle, at du allierer dig med et malerfirma. Det koster nogle penge, men til gengæld får du rent faktisk rykket på det gamle tapet, som truer med at blive hængende mange år endnu. Det ville være synd, hvis du først fjernede det frem mod et salg af boligen, selvom det også ville være smart. Et gammelt tapet er nemlig ikke promoverende for et salg.

Tungt arbejde

Det er utvivlsomt tungt arbejde at fjerne et tapet, gøre klar til maling og så derefter male flot op. De fleste amatører, der går i gang med det, de er meget tæt på at brænde ud i forløbet. En faglært maler har dog viden og erfaring samt det rette udstyr, og det gør en verden til forskel. Det er nemt at finde en lokal maler hvis du ikke har en i dit netværk. Gå en tur på nettet og led efter en oversigt over malere i dit lokalområde. Så vil du helt sikkert få nogle gode kontakter. En mulighed er også at lade en hjemmeside hjælpe dig gratis med at indhente tilbud fra tre malere. Det kan hurtigt spare dig nogle penge. Held og lykke!