Menu Luk

Giv dit hus den helt store tur

Hus der trænger til renovering

Er det ikke længere nok med lidt lappeløsninger her og der i forhold til facaden på dit hus? Så er det nok ved at være på høje tide, at du ofrer den helt store tur på det.

Med den helt store tur menes, at hele facaden bliver renset af. Skal den afrensning være så effektiv som muligt, så kan du med fordel arrangere, at den får en sandblæsning.

Ud over selve murværket så bør du også se på, om ikke både vinduer og døre og så videre trænger til en renovering eller en udskiftning.

Der er flere måder, sådan en totalrenovering kan gribes an på, en af de bedste er, at du som udgangspunkt starter med at få sandblæst facaden.

Hvorfor er sandblæsning en god idé?

Det kan umiddelbart virke lidt overkill at arrangere en hel sandblæsning af hele huset. Det er nu heller ikke altid nødvendigt, men trænger husets facade til den helt store tur, så er der muligvis ingen vej uden om.

Med en sandblæsning kommes der helt i bund med afrensningen af facaden. På den måde får du renses alle urenheder og ujævnheder ned. Det kan være, at murene for eksempel er plaget af alger, rust, snavs, revner, løst puds eller andet.

Det kan også være, at facaden har været malet eller kalket, og du gerne vil lave om på det. I det tilfælde er det helt nødvendigt at få den sandblæst, for ellers vil den nye behandling slet ikke kunne fæstne eller holde.

I det hele taget så er det en klar fordel at få renset facaden i bund, inden den næste del af processen sættes i gang.

Hyr en fagmand til at foretage sandblæsningen

Det er absolut en opgave for en fagmand at foretage en sandblæsning. Det kræver en professionel at udføre sandblæsningen korrekt. Bliver den ikke det, så kan du risikere at komme til at gøre mere skade end gavn på dit hus. Det ville jo være en skam, når nu det var det modsatte, der var formålet med at få det gjort.

Hvis du er lidt nervøs over hvad prisen er for sandblæsning af dit hus, så har du bedre chancer for en god og billig pris, hvis du benytter dig af en 3 tilbuds service på din opgave.

Hvad er så det næste, der skal ske?

Hvad den næste del af renoveringen skal gå ud på, afgør du. Når først husets facade står med de rå mure klar, så kan du enten selv eller lade en professionel gå i gang med den næste den af processen.

Du kan jo vælge at male, filse, vandskure eller kalke huset. Der er frit valg. Husets look bliver meget forskelligt afhængigt af, hvilken overflade du vælger som finish.

Er en udskiftning af vinduer og døre også en del af pakken, så bør de og husets facade gerne spille sammen. Vælg en totalløsning, som er harmonisk.

Når nu dit hus får hele den store tur, så skulle det færdige resultat jo gerne være lige så sublimt, som du forestiller dig, det skal være. Det fortjener både du og huset.

Tag gerne et godt renoveringsfirma med på råd, når du skal træffe store beslutninger i forhold til hele husets ydre.