Menu Luk

Hvilket træffer jeg det stærkeste bådlån? 

Hvilket træffer jeg det stærkeste bådlån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller vil have opgraderet den gamle ud med en bedre, men har ikke pengene til det? Så kan et billån være en smart løsning for dig. Når man skal have et billån er der som standard 2 valgmuligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har eje i bilen. Det vil derfor sige, at hvis en som låneren ej følger betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og tilbagsælge den til første sælger den for derved at kunne indfri det billån en har påtaget. Det kan være en fordel, når du overbevist om at man kan overkomme dine betalingsbetingelser over perioden, da det her oftest kan være billigere for låntageren at påtage dette billån. Da renten over låneperioden for det meste er billigere. 

Essentielle faktorer at holde for øje, når man påbegynder et Mc lån 

De to vigtigste faktorer du skal se på, hvis du skal optage et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i DKK du låner af udbyder for at kunne tilskrive sig motorcyklen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er altså den mængde penge du bør benytte til erhvervelsen af bilen. Så det er noget man selv kan reguleres på afhængig af hvilken bil du slutter med at købe. afdragsperioden kan ligeledes ændres alt efter hvor mange penge du har råd til at afdrage bådlånet på årsabasis. MC lånet kan derved blive dyrere ved at man har en længere betalingsperiode.  

Hvor skal en starte mit billån? 

Hvis en skal vælge hvor man bør tage sit MC lån er det klogt at kigge på den individuelle rente på det bådlån man vil have. Eksempelvis, hvis du går og skal have en ny billån er det skønt at have overblik over om man har penge til at starte det billån. En god måde at holde overblik er at foretage en samtale med sin bank for at høre hvordan din finansielle situation ser ud og hvad du har økonomi til. Her kan man naturligvis regulere det en my afhængig efter om du finder sin drømme bil og så kan du stige det en smule. Det er naturligvis at beslutte noget, som du kan afbetale i det lange løb. Når man skal beslutte hvordan ens billån skal være er det dejligt at vide hvor mange likvider du har i dit månedlige budget til at afbetale på det valgte bådlån.  

Ny eller gammel båd 

Det er klogt at du har med i beregningen den normale værdi forringelse som bilen får med tiden. Og om man kan komme ud af et uoverskueligt MC lån, for hvis motorcyklen har erhvervet sig så stor en værdiforringelse, så du ikke kan slippe ud af MC lånet ved at sælge den. Sidder du og betaler for luft og det er klart det man mest vil slippe for. Derfor er det esentielt, at du ved at det er denne båd man vil have over en længere periode. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den største værdiforringelse, når bilen kører fra forhandleren. Derfra nedsættes bilen ej så stejlt i værdi. Når du ser på en gammel bil, som er brugt eller andet er det essentielt at man for undersøgt statussen af motorcyklen.  

Så når man træffer at afbetale billånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler man måske på en motorcykel du ej mere har, det ikke er hensigtsmæssigt.  

Hvis du fx skal købe en båd og derfor har brug for et billån, så er der flere regler for at du kan starte et billån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, du skal have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som låntager er der to valg i henhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at du betaler en mængde af det samlede beløb fra køb af. Flere lånudbydere kræver i dag, at du lægger ti-tyve provent af det hele beløb af fra starten af købet af en ny motorcykel.  
 
Det kan være særdeles efterænktsomt at skaffe tilbud fra mange differentierede lånudbydere før du tager en beslutning om hvor du bør optage ens bådlån henne, da der som tit er en variation.