Menu Luk

Koster din livsstil også mange penge?

luksus. Og hvorfor skulle de? Man har kun et liv, hvorfor skulle man ikke have lov til at udleve dette på det vildeste? Hvorfor skulle man ikke have lov til at ramme grænserne?

Hvorfor skulle man ikke have lov til at købe alt det, som hjertet begærer? Selvfølgelig vil det altid føles bedre, hvis man selv har tjent pengene, men hvorfor skulle små lån ikke kunne hjælpe én på rette vej?

Hvis du allerede er vant til en livsstil

Vaner er svære at vænne sig af med, og en livsstil er også en vane. Man har vænnet sig til denne nye livsstil, så derfor er den svær at vænne sig af med igen. Og man kan altid argumentere for, hvorfor skulle man også det?

Hvis livsstilen er en god og dejlig livsstil, hvorfor skulle man så nogensinde vænne sig af med den? Hvis du selv nyder den, hvorfor skal andre så fortælle dig, hvad du må og ikke må?

Hvis nu der er ting, som du elsker at købe, for eksempel, men måske ikke har pengene til at købe alt fra, hvorfor burde det stoppe dig? Lån penge lige nu og få købt det ind! Dog er det altid anbefalet at have en plan for tilbagebetalingen, men ellers skal du gøre som du lystrer!

Opbyg noget bedre

Selvfølgelige er der også en anden mulighed, som du kunne bruge et penge lån på. Hvis du nu i stedet for at bruge pengene på din livsstil, brugte dem på at bygge en mere produktiv livsstil op, som stadig lader den anden leve.

Sådan så du bruger pengene på noget, som kunne give dig flere penge ude i fremtiden. Altså at du begyndte at bygge noget op, som kunne opretholde din livsstil, uden du er nødsaget til at låne penge for den.

På den måde bliver det et mindre risikabelt lån, og du får på automatik også muligheden for sikkert at betale pengene tilbage igen.