Menu Luk

Når der skal nye fælge på bilen så er der et par ting du skal være opmærksom på

Hvis du står og skal have nye alufælge på bilen så kan det være du lige skal læse med her.

Når der skal nye fede alufælge på bilen, så er der et par ting man skal være opmærksom på. Det er nemlig et par ting der skal passe, for at du er sikker på de passer på bilen. Fælge er nemlig en ret stor post at smide penge efter så skal være sikker på det er de rigtige. Det er ikke helt det samme som når kvinder køber frækt lingeri. Det er ikke normalt noget man gør med jævne mellemrum.

Fælge er for de fleste mænd ikke alene utrolig vigtigt. Det er en del af bilens look og det er nok noget mænd går en del mere op i end kvinder. Det er med til at gøre bilen langt federe at kigge på, hvis du ellers vælger de rigtige fælge. Tænker man lidt på det omvendt, rettet mod kvinder, så ser benene jo også en del bedre ud med de rigtige selvsiddende strømper.

Hvad skal man være opmærksom på når du skal vælge ?

Når du skal vælge de rigtige fælge til bilen. Så er udseendet det første du skal kigge på. Det skal jo alt i alt være noget du kan lide at kigge på. 

Det næste man skal finde ud af, er hvor meget du vil ofre. Det er du hurtigt finder ud af om det skal være 17″ eller 19″. Jo større fælgene bliver jo mere koster det også at sætte dæk på, uden dem er de jo i sidste ende ikke meget værd. 

Når det så er på plads, gælder det om at finde ud af hvorvidt de finde i de rette dimensioner. Her snakker vi hulafstand, hulantal og indpresningsdybde. De dimensioner er afgørende for om de overhovedet kan skrues på bilen. De fleste sider har dog en søgemaskine der kan hjælpe dig med at se netop de fælge du kan sætte på. Du kan f.eks. se på artcars.dk.