Menu Luk

Sådan bliver du en bedre ven

Der er mange måder hvorpå, du kan blive en bedre ven. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de måder hvorpå, du kan blive en bedre ven. Læs med her hvis det har interesse for dig og du gerne vil blive en rigtig god ven for dine kære venner.

Jokeren

Vi har alle sammen den særlige ven, som altid kan få et smil frem på læben, selv om det ser lidt sort ud for tiden. Har du lyst til at blive den ven for andre mennesker? I så fald er det en god ide at finde på de sjove jokes og husk at fyre dem af næste gang du er sammen med vennerne.

På nettet kan du eventuelt finde frem til nogle gode råd om, hvordan du bliver en sjovere person. Du kan naturligvis både finde nogle gode jokes, som du kan fyre af sammen med de andre, når I mødes.

Men du kan også finde en række gode artikler om, hvordan du for eksempel bliver bedre til at lave dine egne jokes.

Du kan såmænd også finde en række kurser i, hvordan man bliver en bedre komiker. Det kan også være en god ide at overveje, hvis du virkelig gerne vil blive til jokeren i vennegruppen.

Lær noget om de emner, dine venner går op i

Det kan også være rigtig god idé at prøve at lære lidt om de emner, som dine venner går op i. Har du for eksempel en masse mekaniker venner, som godt kan lide at snakke om biler? I så fald kan det være en god idé hvis du prøver at undersøge dette emne lidt nærmere.

Du kan for eksempel lære lidt mere om vigtigheden af dæk størrelse, hvilke mærker indenfor biler der er rigtig gode for tiden og hvordan man skifter olie og så videre.

Du kan med garanti ikke lære lige så meget om biler, som dine mekanikere venner allerede ved. Men når du i det mindste ved en lille smule, så kan det være meget nemmere at snakke med dem. Og dine venner vil med garanti sætte pris på det, fordi de også bedre kan føre en samtale med dig.

Lær at lytte

Nogle gange har man virkelig bare brug for at dele sine problemer med en anden person og at personen bare lytter til en. Hvis du rigtig gerne vil være en god ven for dine venner, så skal du også selv lære at lytte.

Du kan finde en masse gode artikler og videoer på nettet, som kan give dig nogle gode råd om dette. På den måde kan du lære at holde øje med hvilke tegn dine venner sender til dig, når de gerne bare vil have at du lytter.