Menu Luk

Sådan gør du din madlavning mere spændende

Vi skal bruge mad for at overleve, men rigtig mange mennesker finder også stor nydelse ved et lækkert måltid. At lave mad hver eneste dag kan dog godt blive trættende i længden og inspirationen kan være svært at finde.

Er du en af dem, der får stor nydelse af at spise god mad, men mangler motivation eller inspiration til at lave det, så kan du læse med her og få nogle tips og tricks.

Dyrk dine egne grønsager, frugter og bær

Én af de ting der kan gøre madlavning mere spændende, er gode råvare. Gode råvare kan sagtens købes i supermarkederne, hvilket langt de fleste også gør. Du kan dog sagtens supplere med frugt og grønt fra din egen have.

At have en køkkenhave er både sjovt, fedt og udfordrende. Det kræver tålmodighed og omsorg, men der er noget tilfredsstillende ved at hive kartofler op af jorden til aftensmad og plukke bær til desserten.

Hvis du synes det lyder interessant, så er det bare med at komme i gang. Jo før, jo bedre, så køb brombær planter i dag samt grønsagsfrø og frugttræer, så du hurtigst muligt kan starte din nye køkkenhave.

Køb en god kogebog

Hvis det er inspiration du mangler, kan du med fordel købe en kogebog. Ja, der findes masser af opskrifter og inspiration på nettet, men nogle gange er et hav af muligheder en begrænsning. Det kan være svært at vælge samt overskue alle de muligheder man har.

Med en kogebog har du en begrænset mængde valgmuligheder og der er altså et eller andet over at have en fysisk bog i hånden. Den kan også tages med i køkkenet uden du behøver at bekymre dig om at den går i stykker.

Gør det nemt

Nogle gange er det overskuddet der er problemer med. En travl hverdag med arbejde, børn, motion og daglige gøremål kan gøre det svært at finde tid til madlavning. Derfor kan du overveje, om du ikke skal gøre det lidt lettere for dig selv.

Måltidskasser er en genial måde er forsimple madlavningsprocessen på. Du skal ikke handle eller tage stilling til forskellige opskrifter. Du skal bare lave det måltid du har fået, længere er den ikke.

Du kan få nye måltider hver uge med Coop måltidskasse. Du kan vælge om du vil have til alle ugens dage eller om du kun vil have måltidskasser på nogle udvalgte dage.