Menu Luk

Sexlegetøj til dig og til mig

Sexlegetøj test

Kunne du tænke dig at hoppe ud i verdenen, som består af sexlegetøj? Måske er det blevet lidt kedeligt og ensformigt i den normale hverdag i sexlivet? Måske er det blevet for kedeligt kun med hånden? Måske har du allerede prøvet at eksperimentere derhjemme med andet, men med mindre succes? Så er det på tide, at du begynder at udfordre, hvad for noget sexlegetøj, der kunne være for dig.

Man skal altid starte i det små, men hvem ved, måske er du den næste, som skal op og besøge Mr. Grey?

Fra småt til stort

Måske går du allerede og drømmer om at blive spændt op, mens du er bundet for øjne og en kugle i munden? Eller måske lyder dette rimelig skræmmende. Hvor end du befinder dig i forhold til dette, så har I en ting tilfælles. I skal starte småt.

Hvis du ønsker at komme det ovennævnte sted hen en dag, så må du arbejde dig derhen. Hvis du ikke går rundt og drømmer om det, kunne det jo godt tænke sig, at du gjorde det om et år, efter du har været andet sexlegetøj igennem. Men først skal vi i gang. Og hvor gør man så det henne?

Altertystys har en side, hvor man kan begynde fra. Du vil hurtigt opdage at deres udvalg består af butt plugs og dildoer, hvilket er de klassiske, som du nok har hørt om før. Men det du måske ikke har udforsket så meget, er hvor forskellige de alle kan være.

Tag for eksempel dildoer, som skal efterligne en penis. Penisser kommer jo i mange unikke former, drejninger og størrelser. Så mange, at man umuligt kan efterligne dem alle. Derfor kan du få et kæmpe udvalg af forskellige dildoer. Nogle er lige, andre er skæve. Nogle er store, andre er mindre. Nogle kan give dig g-punkt stimulation på samme tid, andre er mere lige.

Er du nybegynder kan du for eksempel starte med en mindre dildo og hen ad vejen opbygge dit eget lager af sexlegetøj, i takt med at du får mere erfaring og finder ud af, hvad du kan lide.

Find det perfekte legetøj

Dit valg bliver selvfølgelig meget påvirket af, hvilket køn du er og hvad du gerne vil bruge den til. Men hvis du blot er ene mand eller kvinde, så er det et fint sted at starte med noget, som du har hørt om: En dildo eller en penis vibrator.

Disse er blide og fine steder at begynde, og så kan man altid bevæge sig videre bagefter.

Søger du mere information om dette, så læs videre her