Menu Luk

Tankestrøm og “længsel” efter smertens sødme

Perioder med mange bekymringer, udfordringer og ikke mindst mange muligheder, får tankerne til at strømme – til tider ukontrolleret i mit hoved. Jeg er pt. presset på rigtig mange områder, jobsamtaler, ansøgninger, jobcenter, a-kasse, familie og så lige på den private og seksuelle front, tumler jeg med en del ting. Specielt når vi spiller mange sex spil sammen som kæreste par.

sexspil

Typisk når tingene ramler oveni hinanden, har jeg altid været afmålt, jeg håber at jeg kan læses igennem mine tanker, og at det er tydeligt at mine små signaler – fx korte sætninger, afmålthed i brug af smileys osv, osv. indikere at tingene måske kører lidt for meget rundt.

At åbne op og sige når der er noget, har jeg været rigtig dårlig til, jeg er blevet bedre, men jeg kæmper stadig med det, og tænker indimellem at jeg kun bringer negative ting med, og det har jeg ikke lyst til, derfor holder jeg indimellem igen med mine tanker. Jeg elsker sex spil. Og det er så der jeg ofte tyer til at skrive..

Sex spil til kæreste par

Jeg er dårlig til forandringer, når jeg har været vant til noget, og det pludselig ændre sig, føler jeg ofte at det er mig der er noget galt med, at det er mig der ikke gør det godt nok, at jeg ikke kan give ham det som han ønsker og drømmer om.

sex spilHvis du selv eller dig og din kæreste er på udkig efter et sex spil så kan i tage et nærmere kig på det indlæg.

Når realiteterne rammer og jeg bruger min sunde fornuft ved jeg godt det ikke er tilfældet, men selvom jeg godt ved det, så har tankerne og følelserne stadig tendens til at vinde kampen…

Når jeg har disse aftener og nætter, længes jeg efter at mærke hans faste greb i håret, hans befalinger om at stille mig på alle fire eller med røven i vejret, længes efter at mærke slagene fra hans pisk, spanskrør eller flogger, længes efter at få tankestrømmen stoppet, og stå DER, i situationen hvor jeg er overgivet til ham, og kender min plads, uden nogen form for tvivl.

Ligenu skriver jeg for at få det ud af hovedet, for at få ro, og for forhåbentligt at få en nat hvor jeg kan sove.. Jeg skriver med håbet om at jeg på sigt kan have skrevet så meget, så jeg udover, at arbejde intensivt med min tankegang og tankestrømning og ændre det negative til positivt. Rent faktisk opnår at lærer at acceptere at man ikke går gennem livet uden udfordringer, det kan ikke undgås, men at jeg også lærer at lade tankerne passere istedet for at holde fast i dem, når de dukker op. Jeg skal lærer at give slip og lærer at nyde “nuet” istedet for at bekymre mig om fremtiden, og hvad den bringer. Den kan jeg alligevel ikke ændre en hujende fis ved…

God aften!