Menu Luk

Få brugt din kælder til noget fornuftigt

sexgynge creature

For folk der bor i byen kan det være svært at forestille sig, at man har en hel etage, som man ikke bruger. De fleste der bor i byen, har en lejlighed. Her er der formentligt kun en enkelt etage. Så det at forestille sig, at man har en hel kælder eller loft, som man ikke bruger til noget er svært at forestille sig. Men sådan er det dog for mange, der bor i store huse.

Det kan være, at man bor i provinsen eller et lignende sted. Her er hus- og lejlighedspriserne helt anderledes. Det gør, at man har meget plads man ikke bruger til noget. Derfor kan man tænke sig godt om og finde på noget godt at bruge pladsen til.

En af de ting, som nogle vælger at gøre er at lave et atelier. Hvis en af parterne er vilde med at male kan det være oplagt, at man begynder at male. Man kan også overveje om ikke man skulle lave en form for nydelseskælder. Man kunne købe en masse sexlegetøj og indrette kælderen så den passede til ens lyster og præferencer.

Hold fest i kælderen med sexlegetøj

Der er dog én ulempe ved at lave hele kælderen om til et mekka for sexlegetøj. For får man af og til gæster kan det være, at de på et tidspunkt ønsker at gå ned i kælderen. Det kan være, at de mangler noget fra en fryser eller blot er nysgerrige. At skulle forklare dem, at de ikke må gå ned i kælderen kan være svært. Derfor er det bedre hvis man enten indrømmer, hvad man har i kælderen eller skjuler alt det sexlegetøj man har.

Er man vild med at gynge på en seksuel måde er det dog svært at skjule. For en stor sexgynge fylder så meget, at den er svær at gemme væk. Det bedste man kan gøre er derfor at spille med åbne kort og helt ærligt sige, at man slet og ret har en kælder der er fuld af sexlegetøj.

Det kan være, at man får besøg af nogle venner, som synes, at det er så inspirerende, at de er interesserede i at kigge nærmere på kælderen. Måske får de så meget blod på tanden, at de faktisk ønsker at deltage. Så kan man holde nogle fester, hvor de er inviterede og hvor man måske inviterer nogle andre, så alle kan hygge sig på kryds og tværs.

Nogle ting er nemme at gemme væk

Det er ikke alle ting, der er svære at gemme væk. For nogle ting er lige til at tage ned i en skuffe. Har man en gagball skal der for eksempel ikke meget til for at gemme den væk. Det er lige til at gøre og man kan være sikker på, at det er så nemt som ingenting. Derfor er det en rigtig god ide at finde ud af om man rent faktisk kan gemme sine ting væk eller ej når man køber dem. Jo mindre sexlegetøj er jo mere praktisk er det i mange tilfælde.