Menu Luk

Få råd til ekstra luksus i ferien

Er du træt af at skulle spinke og spare, når du er på ferie? Drømmer du om at give din familie lidt ekstra luksus? Måske en ferierejse til en af jeres drømmedestinationer? Uanset hvad du drømmer om, så findes der heldigvis veje til at realisere det. Læs med her.

Lån penge til drømmeferien

En rejse for hele familien til det sted i verden, som I drømmer om, er ikke billig. Heldigvis behøver du ikke vente flere år på, at I får sparet op eller tage ekstra arbejde for at tjene pengene ind. Det er faktisk ganske enkelt at få sin drømmerejse finansieret her og nu. Lån penge hurtigt online. Det er ganske nemt at finde gode oversigter og guides til forskellige former for forbrugslån online. Hvad enten du ønsker at låne gennem en bank eller tage et kviklån pr. sms. Det er slet ikke så farligt som det lyder. I hvert fald ikke hvis du ser dig godt for og gør dit forarbejde ordentligt.

Find vej i lånejunglen

Inden du kaster dig ud på lånemarkedet, skal du kende din økonomiske formåen. Først og fremmest skal du vide, hvor mange penge du har brug for, og hvor mange penge din privatøkonomi kan holde til at låne. Det er jo nemlig sådan, at alle lån skal betales tilbage igen. Derfor bør du være klar over, hvor mange penge du kan undvære hver måned i afdrag, når den tid kommer. Når du begynder at kigge efter de forskellige lån, så brug de mange låneguider. De gør det nemlig muligt for dig at sammenligne de enkelte lån. For eksempel i forhold til lånets løbetid, størrelsen på afdrag, hvor hurtigt du kan få pengene og hvor gammel du skal være for at låne penge. Du skal nemlig være myndig, altså 18 år, som minimum. Det er dog ikke altid nok, da der også findes lån, som du kun kan optage, hvis du er ældre.

Årlige omkostninger i procent

Den vigtigste parameter, når du skal finde et godt lån, er dog prisen. Den bedste måde at sammenligne lån og gennemskue lånepriserne på er at kigge på lånets ÅOP – årlige procentvise omkostninger. Det er den mest retvisende faktor. Mange har det med at kigge på afdragenes størrelse, men det er ikke nok. Mindre afdrag betyder nemlig ofte, at lånet har en længere løbetid. Deroveni kommer de årlige rentetilskrivninger. Derfor, hold øje med ÅOP og sammenlign de mange typer af lån ganske enkelt. Når du finder et lån og ansøger om det, går der ofte ikke mange dage før pengene er på din konto. Så kan du booke dine flybilletter, hotelophold, ture på golfbanen eller måske en ekstraordinær tur i en luftballon?