Menu Luk

Vær kreativ med dine rejseminder

At rejse ud i verden er en fantastisk måde at opleve nye steder, kulturer og mennesker på; og danskerne rejser meget. Vi rejser både indenfor Europa, men også langt væk til fjerne destinationer, på charterferie og weekendture til storbyer. Det er blevet en fast tradition for mange danskere at tage på ferie hvert år, og det er ofte noget de ser frem til. Men ofte kan det være svært at finde på gode idéer til at gemme minderne, når man kommer hjem. Derfor får du her forslag til, hvordan du kan gemme dine egne minder på en kreativ måde.

Lav en scrapbog med alle minderne

Et godt tip er at lave en scrapbog med alle billetter, små brochurer og billeder fra turen. Det kan være sjovt at se tilbage på de forskellige steder, man har besøgt, og det giver også et godt overblik over rejsen. Scrapbogen kan også dekoreres med små ting, man har købt undervejs, som f.eks. en lille souvenir eller et postkort.

Lav selv t-shirts, hatte og lignende

En anden idé er at lave t-shirts, hatte eller andet, som man kan have på undervejs på ferien i fællesskab og gemme bagefter som et sjovt minde. Det kan være en god måde at holde fast i rejsen og minderne, og det kan også være sjovt at se tilbage på, når man har brug for at genopleve rejsen.

Dine egne kreative forslag?

Endelig kan du også komme med dit eget forslag til et kreativt projekt. Det kan f.eks. være at lave en video, en plakat eller en collage med billeder og andet fra turen. Mulighederne er mange, og det vigtigste er at finde en metode, som man selv synes er sjov og givende.

Lad fantasien få frit løb

Så lad fantasien få frit spil, og vær kreativ med dine rejseminder, om du har været afsted på den helt store udenlandsrejse, eller du har fundet den billigste charterrejse. Det er en god måde at holde fast i de minder, man har skabt, og det kan også være en god måde at dele rejsen med andre, der ikke har været med.