Menu Luk

Det skal du være opmærksom på, når du har en bil

Der er en hel del man bør overveje, når man har en bil. I denne artikel vil vi give nogle eksempler på ting du altid bør have i mente eller i baghovedet, når du er bilejer. Læs mere her hvis det er relevant for din situation og du er bilejer.

Køber du reservedele hjem på nettet?

Hvis du godt kan lide at reparere din egen bil, så køber du sikkert også en masse reservedele hjem på nettet. Det er en rigtig god idé, fordi du her nemmere kan finde frem til de ting du har brug for. Og det kan ofte også være meget billigere.

Men du skal nu alligevel være lidt opmærksom på, hvor du køber dine ting fra. Og du skal især være meget opmærksom på, hvilken valuta du benytter. Der kan for eksempel være ret væsentlige prisforskelle fra dollars to dkk.

Og nogle gange kan det faktisk godt betale sig at gå ind på den danske hjemmeside fremfor den amerikanske. Her kan priserne af og til være en smule lavere. Eller måske er det omvendt? Og det kommer meget an på den enkelte netbutik og hvordan valutakurserne er lige for tiden.

Prøv altid at gå ind på en anden version af den samme hjemmeside for at se, om priserne eventuelt skulle være lidt lavere.

Det tager som regel ikke særlig lang tid at gøre og du kan ende med at spare ret mange penge på det. Hav også altid en valutaomregner ved siden af dig, hvis du handler i fremmede valuta. På den måde er du helt sikker på at du forstår hvor mange penge du egentlig bruger.

Køb autohjælp

Der er en masse fordele ved Dansk Autohjælp og det er generelt en meget god idé at have autohjælp, når man har en bil. Uheldet kan jo være ude og lige pludselig står man med bilen ude på en øde landevej. I sådanne tilfælde har du brug for noget autohjælp, som kan slæbe din bil hjem for dig.

Hvis du ikke har en aftale med en autohjælp, så kan det hurtigt blive rigtig dyrt at hyre nogen til at få slæbt din bil hjem.

Det er derfor altid en god idé at have. Og meget ofte kan du faktisk få den igennem din bilforsikring også. Det er som regel et tilbud, som hænger sammen med forsikringen. Prøv at undersøge dine muligheder for dette.

Du kan eventuelt prøve at tage kontakt til et andet bilforsikringsselskab, hvis din nuværende bilforsikring ikke tilbyder autohjælp overhovedet. Meget ofte hænger disse to ting sammen og hvis din nuværende forsikringsselskab ikke tilbyder det, så behøver du ikke at blive hos dem.