Menu Luk

Få din drømmehave nu

De fleste drømmer om en have, der er stor og smuk og lidt ligner et eventyr – men realiteterne er ofte noget andet.

Mange går surt i pasning og pleje, og det er ikke alle, der overhovedet har kundskaberne til at dyrke en masse planter. Folk, der bor i lejlighed, har slet ikke adgang til et stykke jord, så hvad gør man så?

En fredfyldt have eller en blomstrende altan er et dejligt fristed. Du kan få din drømmehave uanset hvem du er eller hvor du bor. Det kræver bare lidt ekstra arbejde og en smule vedligeholdelse. Læs med her for at finde ud af, hvordan du skaber din drømmehave.

Tænk kreativt

En nem måde at få planter til at gro i drivhus eller på lidt plads er med plantning i kapilærkasser. Det er en fremragende løsning til lejlighed og drivhus, og med minimal vedligeholdelse gør det det nemt for dig at holde dine planter vedlige.

Hvis du har mere plads at gøre godt med, og du har overskuddet og evnerne til at kaste dig over noget større, så start ud småt, så du ikke overvælder dig selv med arbejde. Du kan tilføje noget, som du lyster, og hele tiden følge med i processen.

Overvej et lån

Har du fået et godt øje til nogle bestemte planter eller noget tilbehør, der vil gøre sig godt i haven? Så lån penge kredit. Det giver dig det økonomiske overskud, du har brug for, for at købe dekorationer og tilbehør til haven.

Du kan finansiere din drømmehave og bygge den op fra starten. Så er det eneste, du skal vente på, planterne og foråret. Hvert år vil din have kun blive smukkere, og i lang tid frem vil du have et dejligt fristed, hvor du kan slappe af med din familie og dine venner.