Menu Luk

Sådan får du tid til en sundere livsstil i et travlt skema

Vil du gerne lære at få dig en sundere livsstil, selvom du har en travl hverdag, kan du få noget ud af at læse med her.

Mangler du et nyt ur, finder du dit nye Bering dameur her.

1 – Motion behøver ikke at tage lang tid

For det første er det jo godt at komme i gang med at motionere. Men det behøver ikke at være ensbetydende med, at du skal bruge tre timer i fitness hver dag.

Motion kan sagtens være en løbetur på et par kilometer hver morgen. Eller at tage i fitness i en time, tre gange om ugen, når det passer ind. Du behøver ikke at træne hver dag eller at bruge mange timer hver gang. Gør i stedet træningen intensiv, så du får mere ud af mindre tid.

2 – Sund kost handler om valget i kantinen eller supermarkedet

Når det kommer til kosten, er det heller ikke noget, der tager længere tid i din hverdag. Du tror måske, at du vælger fastfood for at spare tid, så du ikke selv skal lave maden. Men du kan jo lige så godt vælge en to-go salat eller lignende.

Der er efterhånden lige så mange sunde, hurtige valg i supermarkedet eller kantinen, så det handler mere om at ændre dine valg, når du skal vælge din mad til dagligt.

Køb flotte ure her.

3 – Stå en time før op

Mangler du mere tid i din hverdag til at træne eller at forberede maden til resten af dagen, kan det også være en mulighed for dig at få en time mere at gøre godt med ved at stå en time tidligere op.

Det er stadig vigtigt, at du får din søvn, men du vil blive overrasket over, hvor meget du kan bruge bare en time mere om morgenen til. Det er nok til en hel løbetur, til at gør både morgenmad, frokost og aftensmad klar til dagen, eller hvad du nu ellers kan få lagt ind i den time om morgenen.

En sundere livsstil giver dig mere overskud i hverdagen

Det er godt at arbejde på en sundere livsstil, da det også kan være med til at give dig et bedre overskud i din hverdag. Jo sundere du lever, desto nemmere vil du også have ved at overskue de sunde tilvalg i dit liv.

Når du spiser sundt, får du mere energi, og dermed får du nemmere ved at komme ud at løbe den tur, som du går og tænker på. Så træf nu de sunde valg hver dag, hvis du gerne vil i gang med at leve sundt. Det er slet ikke så svært eller tidskrævende, som du måske tror.