Menu Luk

Sådan frisker du og din partner jeres sexliv op

sexlegetøj til par

Hvis du og din partner er nået til et punkt, hvor jeres sexliv er begyndt at blive lidt kedeligt, er det helt normalt. Nogle gange kan der ske det, at der går for meget vane og rutine i den, hvilket er alt andet end romantisk eller frækt. Derfor kan I have brug for at prøve noget helt nyt.

Snak om jeres fantasier

Hvis jeres sexliv er gået lidt i stå, er det rigtig godt at snakke om det. Det er først, når I snakker om det, at I kan begynde at ændre på det nemlig. I kan f.eks. tage en snak om, hvorvidt I hver især går rundt med nogle fantasier, som I godt kunne tænke jer at udleve. Det kan være, at I faktisk drømmer om at prøve det helt sammen, eller at I kan udvide hinanden horisonter lidt.

Frisk jeres sexliv op med sexlegetøj

Sexlegetøj er noget, der bestemt godt kan være med til at friske jeres sexliv op. Det kan fungere som det friske pust, så der sker noget helt nyt. Hvis I prøver noget helt nyt, ender I i hvert fald ikke i den samme rutine, som I plejer. Sexlegetøj er ikke noget, der kun bliver brugt af kvinder, som mange tror. Faktisk findes der sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Derfor kan I være sikre på at finde noget, der passer lige til jer.

Det kan desuden være rigtig sjovt at sidde og kigge på udvalget sammen. Det kan allerede der sætte gang i tankerne og lysterne. I kan altid starte let ud og udvide kollektionen, hvis I får smag for det. Markedet for sexlegetøj er så stort i dag, så der er rigtig mange ting at prøve, hvilket kun gør det mere spændende. Der vil hele tiden være noget nyt, som I kan teste sammen.

Når I på den måde springer ud i at prøve noget helt nyt, kan det resultere i, at I bliver helt generte og nysgerrige, som I var i starten af jeres forhold. I kan læse mere om sexlegetøj hos lets talk about it.

Fetish sexlegetøj for de mere øvede

Hvis I allerede har forsøgt jer frem med sexlegetøj før, og det også er begyndt at kede jer lidt, kan I tage den skridtet længere og prøve fetish sexlegetøj. Fetish bliver et mere og mere anerkendt område inden for sex. Der er altså flere og flere, der taler åbent om det. Fetish sexlegetøj er for jer, der gerne vil prøve at skubbe lidt grænser. Der findes mange grader af fetish sex. Hvis I begge er nybegyndere, kan I starte stille og roligt ud. I kan starte med at tage en snak om, hvad I kunne tænke jer at prøve, men også om hvor jeres grænser går. Det er bedre at snakke om det på forhånd, så ingen ender ud i en ubehagelig situation. Når I begge bliver mere trygge i det, kan I så småt begynde at prøve nogle vildere ting.