Menu Luk

Sådan laver du den bedste børnefødselsdag

Køb de mega unikke og fede www.littlehappy.dk/foedselsdagstog hos Little Happy! En børnefødselsdag skal være den bedste dag på året for et barn. For at få et godt grundlag til at planlægge den perfekte fødselsdag for dit barn, så er det vigtigt med de helt basale ting som flag, kage, gaver og måske små overraskelser, men hvis dagen skal være endnu bedre og speciel, så er de små ting som et fødselsdagstog mega fedt! Fødselsdagstoget kan også gives i fødselsdagsgave, så den lille kan gå at vente til næste år, hvor det endelig kan blive brugt.

Skab de største og første minder med et fødselsdagstog

Fødselsdage er vigtige fra den dag vi bliver født. Det er den dato, der markerer hvor mange år siden vi blev født, og hvor mange år vi egentlig har levet. Man kan ikke starte for tidligt med at skabe den perfekte fødselsdag for et barn. Det er en dag som de fleste børn glæder sig til hvert år, så derfor er det også vigtigt med en dag, som bliver uforglemmelig. Det er vigtigt at lytte til børnene på en dag som denne. Lad barnet selv beslutte ting som pynt og kage, da det giver en følelse af ansvarlighed for barnet. Måske du som forælder bliver overrasket over, hvad dit barn selv kan tænke og planlægge sig til?

  • Noget til enhver smag: Hos Little Happy har vi et fødselsdagstog til enhver smag, køn eller alder. Fødselsdagstogene har temaer, som gør dem unikke at have stående på fødselsdagsbordet, omgivet af gaverne.
  • Temaer: En børnefødselsdag har ofte et farvetema eller måske et tema fra en film. Det gør festen føles gennemført, og du vil stå tilbage med et tilfreds barn. Find et fødselsdagstog der matcher jeres tema.
  • Minder for livet: Lav en konkurrence ud af fødselsdagstoget hvert år. Hvor mange lys kan dit barn puste ud hvert år? Lad dit barn prøve at slå sin egen rekord hvert år.

Hvordan kan jeres familie få glæde af et fødselsdagstog?

Et fødselsdagstog er en aktivitet i sig selv. Det pynter indtil det skal i brug – ligesom en kage eller gaverne. Hvor mange lys kan dit barn puste ud? Måske i har flere børn i familien, så ønsker de sig måske et fødselsdagstog selv. Når fødselsdagstoget ikke er i brug eller når det bliver en ganske almindelig hverdag igen, så kan fødselsdagstoget bruges som helt almindeligt legetøj. Man har måske mere end ét fødselsdagstog, så de kan køre om kap? Skab mange uforglemmelige og sjove minder med de søde fødselsdagstog.