Menu Luk

Vinduespudsnings ABC

Vinduespudser

Bliver du også træt bare ved tanken om at skulle i gang med at pudse vinduer, så gør du dig selv en virkelig stor tjeneste, hvis du overlader den tjans til CL Polering. Vi gør det hellere end gerne, og du slipper for at skulle bruge en hel weekend på det. Og så tør vi godt påstå, at vi kan gøre det både hurtigere og med et bedre resultat, end du selv kan.

Tænker du, at det lyder som en virkelig god idé, så er det bare at kontakte os med det samme. Så går det ikke lang tid, inden vi lægger vejen forbi Bagsværd og får pudset alle dine vinduer i en vis fart.

Hvis du er i tvivl om du kan stole på os, så kan du kigge lidt på vores anmeldelser på Anmeld-håndværker.dk.

Få strålende rene vinduer

Ud over at du slipper for bøvlet med selv at pudse vinduer, så vil du kunne glæde dig over, hvor smukt udført et arbejde, vores dygtige håndværkere udfører. De efterlader altid kundens vinduer strålende rene, og det holder i ret lang tid.

Det afhænger selvfølgelig af de lokale vind- og vejrforhold, hvor længe vinduerne kommer til at se nypudsede ud, men vores professionelle folk vil altid pudse dem på en måde, så de kommer til at stå smukke så længe som muligt.

Hvor hyppigt, dine vinduer skal pudses, kommer netop an på, hvordan forholdene er i dit lokalområde. Det har din lokale vinduespudser fra CL Polering ret godt kendskab til.

Når vinduespudseren rykker ud

Vi rykker ud med alt vores specialudstyr og vores ekspertise til aftalt tid. Vi pudser samtlige vinduer, også dem, der er meget vanskelige at komme til, så de alle blive rene og blanke.

Vores vaskemidler er miljøvenlige, og vi bruger så lidt vand som muligt. Det går naturligvis ikke ud over kvaliteten af vores arbejde. Vi tænker os bare om og skåner miljøet så vidt muligt.

Er miljøhensynet også vigtigt for dig, så kan du med god samvittighed hyre os til at pudse dine vinduer og eventuel også løse andre opgaver for dig.

Det er en fornøjelse at se en dygtig håndværker i aktion, og det er bestemt også en fornøjelse at se det slutresultat, som han efterlader hos dig.

Benyt jer af vores naborabatordning

Vi kører fast med en rabatordning, som vi kalder for naborabat. Det går i sin enkelthed ud på, at vi tilbyder alle, der deltager i ordningen en god rabat, hvis I er nogle naboer, der slår jer sammen om at få os til at pudse jeres vinduer den samme dag.

Det er en stor fordel for os alle, at vi kan få klaret flere husstande på samme tid. Det sparer i hvert fald os for en del tid og kørsel. Den besparelse, har vi så valgt, skal komme vores kunder til gode. Vi tilbyder derfor rabat til de af jer, der er med i en naboaftale.

Det er selvfølgelig også muligt at udvide denne naboaftale til også at omfatte nogle af de øvrige serviceydelser, som vi har på programmet. Hvis I har brug for algerens, solcellevask, tagrens, facaderens, fliserens eller lignende, så lad os lave en udvidet aftale. I sammensætter selv jers individuelle pakke, og så tilpasser vi os det.

Det er en fin måde at komme hinanden ved på som naboer, og for os er det også fint at tage en hel stribe af boliger på en gang. Det er win-win for alle parter.