Menu Luk

Indret din bolig smukt og billigt

Det er ikke alle der går lige meget op i boligindretning, men hjemmet er trods alt et af de steder hvor du bruger mest tid.

Der er mange studier der peger på at dine omgivelser har større betydning på din tilværelse end mange umiddelbart lige går og tror.
Bl.a. derfor vinder feng shui indretning, og diverse oprydningseksperter som Marie Kondo ind. En god indretning giver nemlig ro i sjælen. Indretning behøver ikke at koste en formue men kan gøres for relativt få penge.

Indret for få penge

Hvis ikke du endda kan slippe helt gratis afsted med det, så kan du i hvert fald for få kroner indrette et smukt hjem i din helt egen stil.
Mange ting kan findes billigt eller helt gratis på diverse FB sider, og er du lidt kreativ så kan gamle ting nemt forvandles til noget smukt og brugbart måske skal der bare lidt maling og skruer til.
Du kan også gå i genbrug eller kigge på salgsportaler for brugte ting på nettet. Står du alligevel og mangler penge til indretning så kan du relativt nemt få et mindre lån – lån 6000 kr i dag.

Mangler du inspiration?

Måske synes du slet ikke at du har en stil? Eller måske trænger du bare til at få ryddet op?

Hvor skal man så starte? Internettet er et rigtig godt bud, her finder du masser af blogs med tips til både indretning og oprydning.

Der er også masser af gode videoer med hvordan du forvandler gamle ting du måske ville smide ud til helt nye ting, enten til møbler eller måske dekoration. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, og har du den ikke selv, så er der heldigvis masser af andre der har.
Skal du i gang med et større renoveringsprojekt vil du måske opleve at internettet faktisk ligefrem er din bedste ven, men hvad hjælper det hvis du har en elendig forbindelse og skal vente i 100 år på at siderne loader?
Slip for ventetider og find billig bredbånd her der også er hurtigt og stabilt.

Inviter vennerne på arbejdsdag

Er du træt af at skulle gøre det hele selv, så inviter vennerne eller familien over på Pizza og et par øl, et hjemmelavet måltid, eller sushi og hvidvin hvis du er mere til det, og bed dem samtidig om at trække i arbejdstøjet og tage lidt maling med – så kan i få en rigtig hyggelig dag sammen og måske har dine venner nogle gode ideer til indretningen som du ikke selv havde fundet på.
Hvis man er lidt åben for inputs kan man ofte blive positivt overrasket. Så er indretningen overstået i et snuptag og i kan hygge jer resten af tiden.