Menu Luk

Prøv et spændende neglekursus på Nordsjælland

Trænger du også til at prøve noget nyt? Så kan det være, at du skal på neglekursus. Neglekurser er både for begyndere og professionelle, og de kan tages på alle niveauer.

Her kan du læse om neglekurser på Nordsjælland, og hvorfor du bør booke et i dag.

Til begynderen

Et neglekursus kan sagtens være for begynderen. Det kan være, at du gerne vil lære, hvordan du ordner dine egne negle. Det er billigere i længden, og så får du dem, lige som du vil have dem. Du kan lege derhjemme og prøve nye ting af.

Bor du på Nordsjælland, så er der masser af kurser at finde, og du kan læse mere om dem på sider som kastrupavisen.

Efter neglekurser kan du også som sagt lave dine egne flotte negle, men du kan også glæde venner og familie med en flot manicure. Det vil de helt sikkert elske.

Til den professionelle

Når det kommer til neglekurser, så er der også masser, til den der enten er professionel og ønsker en opgradering af sine færdigheder, samt hjemmemanicuristen som ønsker at blive professionel.

Du kan på disse neglekurser lære at blive en rigtig dygtig negletekniker, og en del af dem ender i en eksamen, så du får bevis på dine evner.

Du kan lære alt om gel-negle, nail art og alle de nye trends. Du kan også holde dig informeret om nye trends online, så du er godt forberedt til dit kursus. På de sociale medier er det især Instagram, som er god at følge med på.

Find din egen stil

En dygtig negletekniker kan lave det meste, så de kan opfylde alle ønsker, som deres klienter kommer med. Det er god service, og det garanterer, at folk kommer igen og igen. Men det er også en rigtig god idé at finde sin egen stil, så man kan blive kendt for et fedt look.

Her kan et neglekursus fungere som inspiration, så du kan afprøve nye spændende farver, teknikker og metoder. På Nordsjælland kan du næsten altid finde et neglekursus, i nærheden af hvor du bor, så det er bare med at komme i gang med at booke det.

Husk fødderne

De fleste kender til en manicure, som er når man får ordnet sin fingernegle. Her kan man få klippet og filet neglene, ordnet sine neglebånd, pudset neglene, få olie på og selvfølgelig lak og flotte designs.

Men der er selvfølgelig også pedicure, som handler om fødderne. Her kan man få gjort alle de samme ting som på hænderne, men man kan også tit få et lækkert fodbad og en fodmassage med.

Især om sommeren er pedicure populære, da det mest er der, at andre mennesker ser vores fødder. Det er især flot med en pedicure i åbne sandaler. Det er også oplagt med pedicure til sommerfester. Især til bryllupper, kan en pedicure virkelig være prikken over i’et på brudens look. Glem derfor ikke fødderne, når du er negletekniker.