Menu Luk

Magnetlegetøj – Ét sikkert hit!

Magnetlegetøj hitter som aldrig før blandt børn i alle aldre, og kunne vi tage et kig i krystalkuglen, er vi sikre på at kunne spå, at det også er kommet for at blive!

And what’s not to like?

Magnetlegetøj efterlader sjældent forældre med et stort oprydningsarbejde efter endt leg (som tilfældet ofte er med eksempelvis modellérvoks, Magic Sand eller kreativt legetøj af anden karakter), og børnene får stimuleret deres fantasi, kreative sans og i mange tilfælde den logisk- og matematisktænkende hjernehalvdel; dét er da om noget win-win for alle parter!

Magnetlegetøj er blot en kategori indenfor den store legetøjsverden, og der findes et væld af forskelligt magnetisk legetøj på markedet både i fysiske butikker og online.

Børns favoritter samlet ét sted

På webshoppen Pixojet.dk tilbydes du et populært udvalg af magnetlegetøj særligt sammensat ud fra børns ønsker og foretrukne magnetlege.

Forærer du dit barn eller fx barnebarn et stykke magnetlegetøj købt hos denne online forhandler, kan vi næsten garantere dig, at du løber afsted med titlen som den bedste gavegiver!

Magnetlegetøjet som tilbydes på Pixojet.dk består af det yderst populære og bedst sælgende magnetiske konstruktionslegetøj Magsmarters og Magnetic Tiles samt udvalgte, pædagogiske magnetspil og aktivitetssæt fra australske mierEdu.

Magsmarters & Magnetic Tiles – Billigere alternativ til Magformers & Magna-Tiles

Konstruktionslegetøjet Magsmarters og Magnetic Tiles er Pixojets svar på legetøjssensationerne Magformers og Magna-Tiles.

Den høje popularitetsgrad for henholdsvis Magsmarters og Magnetic Tiles skyldes, at begge kan bruges sammen med det patenterede magnetlegetøj Magformers og Magna-Tiles; køber du Magsmarters og Magnetic Tiles frem for Magformers og Magna-Tiles, skåner du dog pengepungen betydeligt.

Pædagogiske puslespil og aktivitetssæt fra mierEdu

En relativ ny add-on til den magnetiske legetøjskategori på Pixojet.dk er mierEdu – og vi er helt pjattede med det!

mierEdu er en designledet virksomhed med fokus på pædagogisk legetøj og spil til børn i alderen 0-8 år, og de forskellige puslespil og aktivitetssæt som tilbydes, giver børn en grundlæggende forståelse for færdigheder som matematik, læsefærdigheder, problemløsning, og produkterne hjælper også med børns sensoriske og motoriske udvikling.

Aktivitetssættene i form af smarte magnetbøger er i særdeleshed skønne og ikke mindst praktiske, da bøgerne både fungerer som opbevaringskasse til brikkerne og figurerne, som indgår i spillet, og danner selve rammen for magnetlegen, eftersom bøgernes side(r) åbnes, foldes om og bruges som magnettavle(r) til de pågældende brikker og figurer.

Er du på gavejagt til ét eller flere børn, så er ovenfornævnte magnetlegetøj bestemt en overvejelse værd!